Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада відтермінує запровадження РРО для ФОП-спрощенців до 2022 року - Разумков

Реклама

Сьогодні, 3 жовтня, на ранковому засіданні Парламенту Дмитро Разумков повідомив, що планується відтермінування запровадження касових апаратів для фізичних осіб-підприємців на спрощеній системі оподаткування на один рік.

Відповідний законопроект планують зареєструвати у Верховній Раді сьогодні.

"Була прийнята одноголосна позиція, щоб відтермінувати застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування на рік - до 1 січня 2022 року. Це консолідована позиція усіх фракцій та груп. Сьогодні має бути зареєстрований цей законопроеект", - зазначив пан Разумков.

Крім того, спікер Паламенту зазначив, що розгляд проекту має відбутися завтра, 4 листопада.

Цінопад року від ЛІГА:ЗАКОН на головні рішення для бізнесу відбудеться 6-го листопада. Чорна п'ятниця триватиме тільки один день. Заповніть форму заявки, щоб отримати першими акційні пропозиції та не пропустити головну акцію року.

Обирайте також комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки: усі форми звітності; нагадування, авторозрахунки й підказки; моніторинг контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини