Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підсумки Evening talks: публічність юриста як запорука успіху в еру online

Реклама

Всі актуальні питання побудови особистого бренду та професійні тонкощі, які стосуються публічності юриста в еру online, обговорювали на Evening talks. Захід був ініційований компанією ЛІГА:ЗАКОН та проходив у форматі онлайн.

В якості спікерів Evening talks були запрошені партнери відомих юридичних компаній з багаторічним досвідом роботи, які становлять кістяк українського юридичного бізнесу та є справжніми професіонали своєї справи.

Серед них:

  • Ольга Дмитрієва, керуючий партнер «Дмитрієва та партнери», адвокат, голова Наглядової ради ААУ, ментор Law & Business Studio;

  • Олег Вдовичен, керуючий партнер АО «Вдовичен та партнери», адвокат, сертифікований експерт НААУ, член Правління ААУ, голова Комітету ААУ з питань захисту бізнесу, активів і прав інвесторів, член АПУ;

  • Юрій Хапко, старший партнер ЮФ «TOTUM», адвокат, голова Комітету ААУ з нерухомості та будівництва;

  • Віталій Пацюк, партнер KPD Consulting Law Firm, адвокат, входить у число рекомендованих юристів згідно з LEGAL 500 EMEA із практик податкового та корпоративного права.

    На початку заходу керівник Всеукраїнського юридичного рейтингу LIGA ZAKON AWARDS Олександр Попов представив учасникам Evening talks результати дослідження, проведеного за допомогою об'єктивної та неупередженої методології рейтингу - DATA SMART-аналізу. Отримана інформація стосувалася того, які електронні медіа обирають юристи для власного просування та публічності. В рамках дослідження було проаналізовано період з 01.01.2020 по 03.11.2020 і враховано лише унікальні публікації, включаючи публікації на сайтах та сторінках у соціальних мережах самих компаній.

    Таким чином, на прикладі топ-20 юридичних компаній за кількістю згадувань в засобах масової інформації було отримано такий розподіл:

    • юридичні електронні ЗМІ становили 16%,

    • соціальні мережі - 17%,

    • інші електронні ЗМІ (суспільно-політичні ЗМІ, сайти інформаційних агенцій тощо) - 67%.

    Якщо порівнювати такі дані з 2018-2019 роками, то частка саме юридичних електронних ЗМІ була значно більшою. В цьому контексті слушною є думка Ольги Дмитрієвої, керуючого партнера компанії «Дмитрієва та партнери», яка зазначила: «Сьогодні юристам хочеться більше виходити на свою цільову аудиторію, йти до своїх клієнтів та формувати свій імідж. Юридичні ЗМІ мають свою специфіку, їх рідко читають потенційні клієнти. Це по суті інформація для самих же юристів».

    Під час проведення Evening talks гості обговорювали трансформацію публічності юриста в еру тотального онлайну та дискутували стосовно ефективних digital-інструментів просування юридичних послуг та формування власної публічності.

    Складно заперечити, що сьогодні діджитал приходить в усі сфери нашого життя і юриспруденція не стала винятком. Цікавою історією з особистого досвіду поділився Віталій Пацюк, партнер KPD Consulting Law Firm. Він розповів про те, як двічі клієнти знаходили його саме за публікаціями. Окрім того, спікер порадив власний лайфхак: «Якщо вдається знайти тему, яка на даний момент цікавить всіх, то ти потрапляєш в менй-стрім і в цей момент навіть немає потреби шукати якесь видання для публікації. Вони самі тебе знаходять і просять коментар. А далі йде ланцюгова реакція. Клієнти тебе помічають і приходять».

    Цікавою темою для обговорення юридичною спільнотою стала тема рейтингів та довіри до них. Керівник Всеукраїнського юридичного рейтингу LIGA ZAKON AWARDS Олександр Попов розповів про його особливості та новітні методики, які дозволять українському бізнесу більш широко подивитися на ринок юридичних послуг та отримати ще один дієвий механізм для забезпечення своєї діяльності.

    Запис трансляції знаходиться у вільному доступі та доступний за посиланням

    До зустрічі на наших майбутніх івентах!

    Залиште коментар
    Увійдіть, щоб залишити коментар
    УВІЙТИ
    Підпишіться на розсилку
    Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
    Схожі новини