Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлення Liga360: новий модуль для контролю репутації, захисту нерухомості від рейдерів та сигналізація змін в окремих нормах НПА

Реклама

10 листопада вийшов реліз екосистеми хмарних рішень Liga360. Користувачі системи отримали ще більше інструментів, які додають компаніям гнучкості, швидкості в прийнятті рішень навіть в режимі віддаленої роботи.

Що нового в Liga360?

Модуль «Контроль репутації»

Новий модуль у вільному доступі дає можливість поставити на моніторинг згадок у ТОП-200 інтернет-ЗМІ два об'єкти (бренди або персони). Система автоматично оновлюватиме список публікацій під час перевірки модуля. На основі нових публікацій можна створити ризик чи можливість задля спільної оцінки результатів моніторингу.

Також користувачі зможуть ознайомитися з повним текстом матеріалу, самостійно визначати тональність публікацій та ділитися з колегами. Моніторити медіаактивність можна як за своїми брендами, так і за конкурентами чи партнерами.

Таким чином, користувачі Liga360 зможуть без додаткових витрат контролювати репутацію компанії чи персони, вчасно реагувати і протидіяти розповсюдженню негативу в мережі, оцінювати ефективність PR-комунікацій.

Модуль у вільному доступі рекомендований для: фахівців з PR і маркетингу, керівників та власників бізнесу, а також підприємців.

Отримати ознайомчий доступ по Liga360 можна за посиланням.

SMART-сигнали: автоматичні сповіщення про зміни в окремих нормах НПА

Для користувачів інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН була додана нова функція автоматичного відстеження змін не лише документа в цілому, а й окремих його абзаців. Для цього достатньо лише виділити фрагмент тексту в НПА, натиснути кнопку "Контроль фрагмента" та обрати одну чи кілька опцій - «Нова редакція фрагмента», «Зміна, видалення фрагмента», «Внесення пояснень».

Щойно відбудуться обрані зміни - користувачі отримуватимуть сповіщення в модулі SMART-сигнали.

Опція контролю фрагмента документа доступна усім комерційним користувачам рішень Liga360, до складу яких включена інформаційно-правова система.

Тож завдяки автоматизації, ця опція ще більше спростить повсякденну роботу адвоката, юриста, партнера юридичної фірми, бухгалтера або аудитора, кадровика чи підприємця.

Захист нерухомості від рейдерства

Тепер ще простіше встановити на моніторинг вашу власність - квартиру, земельну ділянку або іпотеку. Liga360 контролюватиме зміни статусу в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. В разі, якщо ви отримаєте сповіщення про зміни, які ви не вносили - необхідно своєчасно звернутися до суду з позовною заявою про скасування, а також до правоохоронних органів із заявою про неправомірність реєстраційних дій.

Для власників рішень Liga360 «Керівник», «Підприємець», «Адвокат», «Партнер», «Аудитор» та «Самозайнятий бухгалтер» опція постановки на моніторинг одного об'єкта в в SMART-сигналах - вільна. Усі ж інші користувачі зможуть скористатися нею усього за 30 гривень на місяць. Замовити доступ до LIGA360

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини