Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ужгородських підприємців на місяць звільнили від єдиного і земельного податку

Реклама

Міський голова Ужгорода повідомив, що міська влада вирішила підтримати підприємців, яким складно вести діяльність у зв'язку з карантинними обмеженнями через поширення коронавірусу.

На позачерговій сесії міськради прийнято рішення, яким на грудень звільнено підприємців І та ІІ груп, яким постановою Уряду заборонено працювати, від сплати єдиного податку.

Також на грудень звільнили малий та середній бізнес, діяльність якого зупинена, і від сплати земельного податку та за оренду комунального майна.

До кінця карантину відновлено дію рішення міськради - про звільнення від сплати за комунальне майно для літніх терас кафе та ресторанів.

Крім того, міська влада звернулася до Кабінету Міністрів України, щоб розглянули можливість звільнити цю категорію підприємців від сплати єдиного соціального внеску - як за себе, так і за найманих працівників, а також продовжити дію постанови Кабміну щодо призначення та виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям І та ІІ групи платників єдиного податку.

Нагадаємо, Уряд анонсував нові інструменти боротьби з пандемією

Про нові правила карантину в Україні читайте тут

Дізнайтеся що про вас пишуть інтернет-ЗМІ. Моніторинг згадувань про ваші бренди або персони в ТОП-200 ключових українських онлайн-медіа. Налаштуйте цей модуль, щоб своєчасно отримувати сповіщення про нові згадки, оперативно реагувати на негатив і керувати своєю репутацією. У вільному доступі для користувачів Liga360. Замовляйте доступ до рішення LIGA360 для керівників чи фахівців з PR за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини