Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стратегії СЕО та власників успішних компаній на Business Wisdom Summit

Реклама

Вже завтра, 20 листопада, СЕО та власники провідних українських компаній поділяться своїм досвідом антикризового управління. Головна тема заходу - управління невідомим. Інформаційним партнером Business Wisdom Summit виступить LIGA360.

Щорічно саміт збирає сильних управлінців та лідерів бізнесу для обміну досвідом. Головна цінність заходу - практичні кейси.

Спікери Business Wisdom Summit розкажуть як економічну турбулентність зробити трампліном для виходу на нові ринки і чому криза - найкращий час для впровадження інновацій.

Своїм досвідом поділяться: співвласник Monobank Олег Гороховський, засновник холдингової компанії UFuture Василь Хмельницький, засновник на СЕО креативної інвестиційної компанії FEDORIV GROUP Андрій Федорів, співзасновник Petcube Ярослав Ажнюк, співвласник HD group Борис Шестопалов, директор Регіональної Газової Компанії Олег Никоноров та партнер Sayenko Kharenko Олена Сукманова.

В рамках заходу будуть обговорені наступні теми:

  • Як побудувати ефективну взаємодію різних компаній у холдингу і розвинути екосистему.

  • Що ефективніше: залучити СЕО ззовні або виростити свого.

  • Інструменти командоутворення в умовах віддаленої роботи: кейси компаній, яким вдалося підвищити залученість співробітників навіть на відстані.

  • Чому емпатія - невід'ємна риса лідера майбутнього і якими ще навичками та компетенціями володіє лідер 4.0.

  • Як компанія може розвинути у співробітників лояльність і чому програми з досягнення щастя замінили посадові інструкції.

Гості Business Wisdom Summit дізнаються секрети щодо того, як перетворити ірраціональні страхи перед невідомим на ефективні бізнес-моделі.

Після саміту відбудеться церемонія нагородження найкращих управлінців за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». Це чудова нагода поспілкуватися з представниками великих українських та міжнародних компаній, знайти майбутніх партнерів для ефективної співпраці та провести час, неформально спілкуючись зі своїми колегами з реального сектору економіки.

Business Wisdom Summit - флагманський івент бізнес/медіа бюро ekonomika+ та журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших», який буде проходити у 2 форматах: онлайн та офлайн.

VIP-формат офлайн-участі передбачає лише 20 квитків. Також всі охочі зможуть безкоштовно долучитися до онлайн-трансляції заходу за попередньою реєстрацією.

Всі деталі за посиланням: https://bws.delo.ua/.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини