Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На столичних підприємців за вихідні складено 44 протоколи про порушення карантину

Реклама

За повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, у неділю 22 листопада у столиці працювало 20 мобільних груп, які спільно перевірили 1634 суб'єкти господарювання. Зокрема, 315 закладів громадського харчування, 347 об'єктів із реалізації продовольчих товарів, 716 - непродовольчих товарів, 38 агропродовольчих ринки, 77 закладів побутового обслуговування, 54 перукарень та салонів краси, 20 спортзалів і фітнес-центрів, 12 закладів культури (кінотеатри, театри, музеї), 10 азс, 8 аптек, 8 ТРЦ, 29 розважальних закладів.

Перевіряли дотримання обмежень щодо заборони роботи у вихідні дні та дотримання протиепідемічних заходів на період карантину.

За результатами проведеного контролю складено 44 протоколів про адміністративні правопорушення за ст.44-3 КУпАП. Найбільше порушень встановлено в Голосіївському та Деснянському районах - по 6, Солом'янському та Подільському - по 5 протоколів.

У нічні години у Києві перевірено 29 закладів, із них у 4 - виявлені порушення. Було виявлено та зачинено розважальні заклади «Brugge» за адресою: вулиця Маршала Конєва 8, «Bestie»: вулиця Євгена Коновальця, 44, «Villa Riviera» за адресою: вулиця Дніпровська набережна 14 Д, «Mister Cat» за адресою: Оболонський проспект, 26. Усі вони працювали. Було складено протоколи за ст. 44-3 КУпАП.

Є заклади, що систематично порушують карантинні обмеження. Щодо закладу «Villa Riviera» - зафіксоване порушення вже втретє, щодо «Mister Cat» - вдруге. Співробітниками Дарницького УП ГУНП протокол складено відносно «Villa Riviera». Зібрані працівниками Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві матеріали за систематичні порушення карантину вихідного дня направлені до Дарницького УП ГУНП у м. Києві для внесення матеріалів у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 325 КК України у відношенні посадових осіб даного ресторанного комплексу. Матеріали щодо порушень «Mister Cat» у найближчі дні будуть передані до прокуратури Оболонського УП ГУНП у м. Києві.

На продовольчих ринках міста порушень не виявлено.

Перевірені магазини мережі «Ашан», виявили порушення обмежень - не дотримання дистанції між відвідувачами на Степана Бандери, 15 А та Берковецькій, 6. Складені відповідні протоколи.

Під час здійснення заходів контролю суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність з обігу харчових продуктів були виявлені ознаки порушень вимог законодавства про харчові продукти. Підготовлені 4 службові записки про невідповідність, заплановані інспектування на найближчий час.

За результатами роботи моніторингових груп щодо дотримання карантинних обмежень на території столиці можна зробити висновок, що більшість перевірених суб'єктів господарювання дотримуються обмежень щодо заборони роботи у вихідні дні. Проте ряд елітних розважальних центрів відверто ігнорують заборону щодо приймання відвідувачів.

Читайте також:

Життя на карантині: штрафи та їх оскарження

Штрафи за порушення правил карантину

Працюйте віддалено та мониторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT- екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини