Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON AWARDS оголосить кращих юристів та юридичні компанії 2020 року

Реклама

Сьогодні, 26 листопада, буде визначено переможців Національного рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS 2020, який проводить компанія ЛІГА:ЗАКОН.

Глядачі та учасники церемонії дізнаються не лише хто став кращим на юридичному ринку, а й інформацію про головні тренди юридичного бізнесу у 2020 році.

Цього року церемонія нагородження відбудеться у онлайн форматі та буде проходити у тематиці феєричного digital маскараду. Трансляція розпочнеться 26 листопада о 17:50. Долучитись до перегляду мають змогу всі охочі, перейшовши за посиланням

Нагадаємо, Національний рейтинг юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS проводиться вже другий рік поспіль компанією ЛІГА:ЗАКОН. Цього року процес рейтингування було автоматизовано та застосовано інноваційну складову до методології Рейтингу - DATA-SMART-аналіз. Такий аналіз забезпечив оцінювання інформації про номінантів Рейтингу шляхом виконання машинного алгоритму без втручання людини у режимі real-time на підставі зібраних даних у профілі Legal Liga:BOOK та аналізу медіаактивності.

Основним завданням Рейтингу незмінно залишилось визначення в Україні юристів та юридичних компаній найвищого рівня. За процесом рейтингування слідкував спостерігач Рейтингу - міжнародна компанія Baker Tilly, яка конролювала відповідність проведення Рейтингу заявленій Методології .

На церемонії нагородження 26 листопада будуть оголошені переможці серед юристів та юридичних компаній за спеціалізаціями юридичної практики у 15 номінаціях. Окрім цього свої нагороди отримають переможці в таких спеціальних номінаціях, як “Опонент Акула” та “Медіавизнання року”. Також глядачі церемонії дізнаються переможців спеціальних премій Рейтингу у категорії “ТОП-5 юридичних департаментів” та “Legal Tech Startup року”.

Детальніше про LIGA ZAKON AWARDS 2020 за посиланням

Долучайтесь до трансляції церемонії нагородження переможців Національного рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS та дізнайтесь про головні тренди юридичного ринку 2020!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини