Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС презентувало застосунок «Штрафи ПДР» для IOS

Реклама

МВС створило для водіїв застосунок «Штрафи ПДР», який дозволяє не тільки сплатити штрафи, які вже винесені, а й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу.

Про це повідомляють у прес-службі МВС.

Крім того, зазначено, шо у застосунку є інформація про розміщення на карті камер автоматичної фіксації порушень ПДР.

За допомогою застосунку можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати поки вона надійде до вашої поштової скриньки, а відразу сплатити її онлайн. Окрім того, можна отримати знижку 50% при оплаті протягом 10 днів з моменту отримання повідомлення про штраф.

У МВС наголошують, що застосунок стане помічником для водіїв, які не є власниками транспортного засобу. Після фіксування порушення повідомлення поштою прийде безпосередньо власнику авто або відповідальному користувачеві, а застосунок дозволяє будь-якому користувачеві, який оформив підписку, отримати штрафи для цього транспортного засобу.

Скачати застосунок для IOS можна за посиланням. До речі, він працюватиме і на Apple Watch.

Застосунок також доступний для Android. Крім того, розроблений телеграм-бот. За допомогою бота так само можливо оформити підписку на транспортний засіб та сплатити штраф з використанням банківської картки.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини