Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеофіксація порушень ПДР: майже 70 осіб на єврономерах отримали постанови про штрафи

Реклама

На Урядовому порталі повідомляють, що майже 70 порушників ПДР отримали на кордоні копії постанов про накладення адміністративного стягнення.

Як вже повідомлялося, з 19 листопада цього року іноземні громадяни, які заїхали на своїх авто в Україну, і громадяни України, які їздять на машинах з номерами іноземної реєстрації, будуть нести відповідальність за перевищення швидкості та порушення інших правил дорожнього руху.

На даний час майже 70 іноземців вже отримали від співробітників Державної прикордонної служби України копії постанов про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки на автомобільному транспорті, зафіксоване в автоматичному режимі. Така норма передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення.

У повідомленні зазначено, що серед таких порушників найбільше серед громадян Молдови, Білорусі та РФ, а також Польщі.

Також читайте: МВС презентувало застосунок «Штрафи ПДР» для IOS

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини