Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ухвалено перше рішення щодо реструктуризації боргу фізособи за валютним кредитом

Реклама

3 грудня 2020 року Господарський суд Львівської області ухвалив перше рішення щодо затвердження першої в Україні реструктуризації боргу фізичної особи в рамках процедури банкрутства по валютному кредиту (справа № 914/1016/20).

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. ЛІГА:ЗАКОН презентує для вас першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту. Функціонал прогнозування на підставі аналізу тексту позовної заяви створено для попередньої оцінки ризиків та економії часу адвоката під час підготовки до судових засідань. Сьогодні Verdictum PRO аналізує понад 80 млн документів. Не пропустіть зимові знижки на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН! Обирайте тільки сьогодні зі знижкою 30%

В судовому засіданні суд оголосив стислий зміст клопотання та стислий зміст заяви про затвердження плану реструктуризації боргів.

Божник та її представник підтримали заяву керуючого реструктуризацією про затвердження плану реструктуризації боргів, просили план реструктуризації боргів затвердити.

Також підтримав заяву про затвердження плану реструктуризації боргів представник кредитора АТ КБ "Приватбанк".

Представники кредитора АТ "Ощадбанк" заперечили проти заяви про затвердження плану реструктуризації боргів.

Розглянувши заяву керуючого реструктуризацією про затвердження плану реструктуризації боргів, заслухавши думку присутніх в судовому засіданні боржника та її представника, представників кредиторів, дослідивши план реструктуризації боргів, суд вирішив затвердити план реструктуризації боргів про неплатоспроможність фізичної особи.

Так, борг перед АТ КБ "Приватбанк" зменшено зі 180 тис. грн до 20 тис. грн (беззаставний). Борг перед АТ "Ощадбанк" зменшено з 37 тис дол. США до 12 тис. дол. США та переведено в гривню зі сплатою 10% річних на 15 років при ринковій вартості іпотечного/заставного майна 24 тис. дол. США.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини