Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено форму декларації для платників податку на прибуток підприємств

Реклама

Головне управління ДПС у Тернопільській області інформує, що 1 грудня 2020 року набув чинності наказ Міністерства фінансів № 649 «Про затвердження змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства фінансів України від 13 червня 2016 року № 544» (далі - наказ № 649).

Так, законодавець затвердив нові зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20 жовтня 2015 року № 897.

Змінами вилучено норми, які надавали можливість визначати суму прибутку постійного представництва нерезидента, що підлягає оподаткуванню в Україні, на підставі складення нерезидентом окремого балансу фінансово-господарської діяльності, погодженого з контролюючим органом за місцезнаходженням постійного представництва, або у разі неможливості визначити шляхом прямого підрахування прибуток, отриманий нерезидентами з джерелом його походження з України, визначити оподатковуваний прибуток контролюючим органом як різницю між доходом та витратами, визначеними шляхом застосування до суми отриманого доходу коефіцієнта 0,7.

Не пропустіть зимові знижки до 60% на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН! Будьте в курсі всіх законодавчих змін, автоматизуйте подання звітності та захистіть свій бізнес від ризикованого партнерства. Усе це можливо з найкращими бізнес-рішеннями від ЛІГА:ЗАКОН. Замовляйте вже зараз, до завершення акції залишились лічені дні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини