Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС буде по-новому взаємодіяти з великими платниками податків

Реклама

З 1 січня 2021 року Державна податкова служба України розпочинає свою роботу як єдина юридична особа. У рамках проведеної інституційної реформи змінено формат роботи з великими платниками податків. Утворено п'ять міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків: центральне, східне, західне, південне, північне (далі - МУ ВПП).

Про це повідомляють у прес-службі ДПС.

Усіх великих платників, які були включені до Реєстру великих платників податків на 2021 рік, закріплено за зазначеними міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків.

Так, за центральним МУ ВПП закріплено 651 платника, східним МУ ВПП - 287, західним МУ ВПП - 150, південним МУ ВПП - 148, північним МУ ВПП - 135 платників.

Загалом до Реєстру великих платників податків на 2021 рік включено 1371 платника. З них 1097 - знаходяться на обліку в підрозділах Офісу ВПП, 274 - в регіональних управліннях ДПС.

Сьогодні, 30 грудня, через електронний сервіс «Електронний кабінет платника» та офіційну електронну пошту юридичної особи Державною податковою службою України буде повідомлено великих платників податків про закріплення за міжрегіональними управліннями ДПС по роботі з великими платниками податків.

Снігопад знижок до Нового року триває! Отримайте швидкий доступ до головних інструментів для роботи юриста та бухгалтера з системами ЛІГА:ЗАКОН зі знижками до - 60%.

Найповніше джерело систематизованої, достовірної правової інформації зі зручним інтерфейсом для швидкого пошуку та легкого аналізу. Система дає змогу прийняти правильні рішення на основі аналітичної, консультаційної та нормативно-правової інформації.

Встигніть обрати рішення для себе за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини