Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено правила роботи ресторанів

Реклама

Мінекономіки наказом від 18.11.2020 року № 2362 (зареєстровано в Мін'юсті 19 січня 2021 р. за № 77/35699) затвердило зміни до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства.

Зокрема, виключено норму про те, що відкриття закладу (підприємства) ресторанного господарства узгоджується з органами місцевого самоврядування та установами державної санітарно-епідеміологічної служби.

Також визначено, що режим роботи закладу ресторанного господарства встановлюється суб'єктом господарювання самостійно, крім закладів ресторанного господарства, що належать до комунальної власності відповідних територіальних громад, режим роботи яких установлюється виконавчими органами сільських, селищних та міських рад.

Наказ № 2362 набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Бажаєте дізнатись всю інформацію про конкурентів і партнерів? Отримайте повні дані з реєстрів завдяки IT-рішенню Liga360. Дізнавайтесь про керівників та бенефіціарів компаній, зміни видів діяльності в держреєстрі, про останні тендери та судові рішення. Спробуйте Liga360: Керівник вже зараз і будьте готовими до будь-яких ризиків з контрагентами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини