Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено форму звіту з ЄСВ

Реклама

З 1 лютого 2021 звіт щодо сум нарахованого ЄСВ подається у новій редакції, затвердженій наказом Мінфіну від 05.11.2020 № 670 (новий формат 13 версії).

Детальніше про оновлену звітність ми писали раніше.

Про зміни до Звіту з ЄСВ читайте також у “Бухгалтер&Закон. Окрім цього у виданні ви знайдете практичні матеріали на найгарячіші теми, погляди і аналітику від практиків ринку, що допоможуть попередити і запобігти багатьом кризовим ситуаціям, а не діяти по факту процесів, що вже трапилися. Отримайте демо-номер за посиланням або відразу передплачуйте видання.

Зверніть увагу! ДПС оприлюднила оновлення до версії 1.29.3.0 спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» станом на 01.02.2021 р.

Як економити час на підготовці звітності? З IT-рішенням LIGA360: Підприємець. Система має зручний календар сплати податків і подання звітів. Тут можна отримати шаблони актів, видаткових, довіреностей, рахунків. А з алгоритмами заповнення звітів і підтримкою у чаті - у вас не буде сумнівів щодо правильності документів. Замовляйте тестовий доступ сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини