Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запровадять нові правила на ринку ветеринарних ліків

Реклама

4 лютого 2021 прийнято Закон "Про ветеринарну медицину" (проект № 3318). Закон посилює контроль за ринком ветеринарних лікарських засобів шляхом запровадження нових підходів ліцензування.

Зокрема, передбачається безстрокова державна реєстрація ветеринарних лікарських засобів, а ліцензуванню підлягатиме не тільки виробництво, а й імпорт, оптова та роздрібна реалізація ветеринарних лікарських засобів.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію через два роки.

Протягом п'яти років з дня введення в дію цього Закону дозволяються виробництво, ввезення на митну територію України та обіг ветеринарних препаратів, зареєстрованих відповідно до Закону України “Про ветеринарну медицину” за умови наявності дійсних реєстраційних посвідчень на такі ветеринарні препарати на день введення в дію цього Закону. Застосування таких ветеринарних препаратів дозволяється до закінчення терміну їх придатності.

Остаточну редакцію тексту Закону поки не оприлюднено.

Керуєте компанією? Дізнайтеся більше про Liga360 та позбавте себе рутинних завдань. Перевіряйте надійність партнерів та захистіть свої об'єкти нерухомості від рейдерських захоплень. Отримуйте автоматичні сповіщення в Telegram про найважливіші новини. Обговорюйте ризики та можливості з командою. Щоб скористатися усіма перевагами Liga360 - отримайте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини