Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Звіт з ЄСВ за січень 2021 року подавати не потрібно

Реклама

За січень, лютий та березень 2021 року щомісячні звіти по єдиному внеску (Додаток 4) за старою формою вже не подаються. Платники ЄСВ звітуватимуть за новою об'єднаною формою щоквартально.

Про це зазначають у ДПС.

За I квартал 2021 р. звітність подаватиметься у складі звітності з податку на доходи фізичних осіб (єдиного податку) за основним місцем обліку платника ЄСВ.

Форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі - Розрахунок), за якою подається об'єднана звітність, затверджено наказом Мінфіну № 773.

Також він містить інформацію щодо сум нарахованого ЄСВ (з розбивкою по місяцях звітного кварталу).

Розрахунок подається податковими агентами та платниками ЄСВ лише у разі нарахування сум зазначених доходів платнику податку - фізичній особі податковим агентом, платником ЄСВ протягом звітного періоду.

Подати звітність без помилок та вчасно допоможе онлайн-сервіс Liga:REPORT. У ньому все, що потрібно підприємцю - усі актуальні форми звітів з підказками, шаблони первинних документів, електронна книга обліку доходів. Переконайтеся самі

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини