Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Збільшено максимальну суму держпідтримки для бізнесу

Реклама

Уряд постановою від 24.02.2021 № 199 оновив Порядок надання фінансової державної підтримки суб'єктам малого та середнього підприємництва.

Зокрема, суму державної підтримки, що надається МСБ для запобігання виникненню та поширенню, локалізації та ліквідації спалахів епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, а також для запобігання та подолання їх наслідків та за будь-якими іншими напрямами державної підтримки та/або допомоги (незалежно від її видів та джерел) за тимчасовими заходами, спрямованими на підтримку економіки в умовах поширення COVID-19 збільшено з 200 до 400 тис. євро.

Надання державної підтримки припиняється з дати виявлення, що:

  • сукупна сума отриманої державної допомоги та/або підтримки за будь-якими її напрямами, крім тимчасових заходів, спрямованих на підтримку економіки в умовах поширення COVID-19 протягом будь-якого трирічного періоду дорівнює або перевищує суму, еквівалентну 200 тис. євро.

  • сукупна сума отриманої державної допомоги та/або підтримки за будь-якими її напрямами та за тимчасовими заходами, спрямованими на підтримку економіки в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, перевищує суму, еквівалентну 400 тис. євро.

Як ефективно організувати роботу та захистити свій бізнес в умовах карантину? З рішенням Liga360: Керівник. Ви зможете перевірити надійність партнерів, контролювати згадки про вашу компанію в ключових українських ЗМІ та отримувати сповіщення щодо змін законодавства і судових рішень. А комунікувати з колегами в режимі віддаленої роботи - не проблема, адже в Liga360 можна обговорювати ризики та можливості всією командою. Замовляйте тестовий доступ до Liga360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини