Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В закладах освіти планують посилити карантинні заходи

Реклама

Урядовий портал повідомляє, що через зростання показників захворюваності МОН і МОЗ рекомендують запровадити додаткові обмеження при "жовтих" та "помаранчевих" рівнях епідемічної небезпеки.

Зокрема, пропонується переводити на дистанційне навчання учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Крім того, МОН радить продовжити за потреби канікули в школах.

Наразі для закладів освіти діють карантинні обмеження, які визначені постановою Кабміну № 104, якими забороняється:

  • відвідувати заклади освіти здобувачами, якщо на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш ніж 50% здобувачів та персоналу закладу;

  • проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів);

  • на території регіонів, для яких встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки, забороняється відвідування закладів освіти незалежно від форми власності, крім відвідування дітьми закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Як захистити свій бізнес від ризиків, знати все про конкурентів та партнерів? З новим інструментом “Бізнес-розвідка” у рішенні Liga360. Перевіряйте тих, з ким співпрацюєте, слідкуйте за змінами бенефіціарів та видів діяльності, отримуйте новини ринку. Замовляйте тестовий доступ до Liga360 та оцініть переваги системи вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини