Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 16 березня необхідно застосовувати нові формати податкових накладних

Реклама

Набирають чинності нові форми податкової накладної та податкової звітності з податку на додану вартість.

Про це зазначають у Державній податковій службі.

Так, затверджено нові форми податкової звітності з ПДВ та податкової накладної, які містять рядки та графи, призначені для відображення інформації щодо здійснюваних платниками податку операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції, що підлягають оподаткуванню ПДВ за ставкою у розмірі 14 %.

З 16 березня 2021 року для платників податку забезпечено можливість реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, які підлягають складенню за операціями з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції, здійснених починаючи з 1 березня 2021.

Відповідна інформація міститься у наказі Міністерства фінансів України від 1 березня 2021 № 131„Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України”.

Отримуйте актуальні дані щодо змін законодавства й подання звітності для ФОП. LIGA360 поінформує про зміни тих нормативних актів, що цікавлять саме вас. Підказки допоможуть подати звітність до Податкової, Статистики, Фонду соціального страхування. Замовте LIGA360:Підприємець прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини