Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві можуть посилити карантинні обмеження

Реклама

Віталій Кличко звернувся до Уряду з проханням розширити перелік протиепідемічних обмежень, що діють у помаранчевій зоні. Також через зростання майже вдвічі кількості хворих на коронавірус та госпіталізованих міська влада звертається до МВС, МОЗ, Мінінфраструктури і Держпродспоживслужби з вимогою посилити контроль за дотриманням встановлених протиепідемічних заходів. Зокрема, щодо проведення масових зібрань, дотримання маскового режиму, роботи торгових, розважальних закладів, ресторанів та кафе, заповненості громадського транспорту, проведення спортивних змагань.

"Наприклад, на четвер у столиці запланований великий футбольний матч, на який з усіх регіонів приїдуть багато глядачів. До 35 тисяч. У нинішній ситуації це може бути другим Буковелем!" - підкреслив Віталій Кличко.

Також мер Києва наголосив, що столична влада вимагає повернення органам місцевої влади повноважень самостійно ухвалювати рішення про встановлення обмежувальних заходів. Оскільки з 17 лютого цього року міста не мають права посилювати карантинні обмеження на своїх територіях.

Крім того, у Києві вирішили розпочати весняні канікули для учнів 5-11 класів на два дні раніше - з четверга, 18 березня. Садочки та початкова школа поки працюватимуть у звичному режимі.

Нагадаємо про штрафи за порушення маскового режиму: для бізнесу і для громадян.

Ефективне управління бізнесом з уникненням можливих ризиків можливо з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе вам бути в курсі усіх законодавчих змін, які стосуються підприємницької діяльності, а також забезпечать вам надійне партнерство завдяки унікальному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини