Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи третьої групи звітуватимуть за I квартал за новою формою декларації

Реклама

ГУ ДПС в Івано-Франківській області інформує, що ФОП - платники єдиного податку ІІІ групи звітуватимуть за І квартал 2021 року за новою формою декларації платника єдиного податку, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 19.06.2015 року № 578.

Нагадаємо, Мінфін наказом від 9 грудня 2020 року № 752 оновив форми декларацій з ЄП

Разом з податковою декларацією спрощенцям III групи необхідно буде подавати додаток 1 «Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску».

У зв'язку з чим окремий річний звіт з ЄСВ починаючи з 2021 року подавати вже не потрібно

Граничним строком подання звітності є 11.05.2021 року.

В Електронному кабінеті платника податкову декларацію можна знайти за ідентифікатором F0103307.

Звертаємо увагу, що платники єдиного податку ІІІ групи, які мають найманих працівників до 11.05.2021 року повинні подати ще й новий податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2020 року № 773.

Економте час на підготовці звітності з IT-рішенням LIGA360:Підприємець. Система має зручний календар сплати податків і подання звітів. Тут можна отримати шаблони актів, видаткових, довіреностей, рахунків. А з алгоритмами заповнення звітів і підтримкою у чаті - у вас не буде сумнівів щодо правильності заповнення документів. Замовляйте тестовий доступ сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини