Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ДПС відповіли, на яких суб'єктів господарювання звертають увагу частіше

Реклама

У ДПС зазначили, що постійно проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу та контролюють дотримання суб'єктами господарювання вимог законодавства у сфері застосування РРО.

Особлива увага приділяється суб'єктам господарювання діяльність, яких підлягає ліцензуванню або провадиться у сфері готівкового обігу. Також контролюють представників бізнесу, які застосовують РРО з середньомісячним виторгом менше 5 тис. гривень, адже кожен господарський об'єкт потребує на своє утримання щонайменше 9 тис. гривень. Це витрати на орендну плату, придбання дозвільних документів, оплату праці найманих працівників, комунальних послуг, обслуговування касової техніки та іншого обладнання тощо.

Наразі головним завданням податкової служби є створення максимально конкурентних умов для ведення бізнесу, тому і суб'єктам господарювання рекомендовано поважати власних бізнес-партнерів, дотримуватися вимог законодавства та доброчесно сплачувати податки.

Отримуйте актуальні дані щодо змін законодавства й подання звітності для ФОП. LIGA360 поінформує про зміни тих нормативних актів, що цікавлять саме вас. Підказки допоможуть подати звітність до Податкової, Статистики, Фонду соціального страхування. Замовте LIGA360:Підприємець прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини