Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перше подання єдиної звітності завершується 11 травня

Реклама

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що починаючи з 1 квітня 2021 року платники податків щокварталу, протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу, подають об'єднану звітність з ПДФЛ та ЄСВ.

Форма та Порядок заповнення затверджені наказом Мінфіна від 13.01.2015 р. №4 (у редакції наказу Мінфіна від 15.12.2020 р. №773). 

До складу Розрахунку входять 6 додатків, які є невід'ємною його частиною, і подаються до контролюючого органу у складі такого Розрахунку.

Заповнення показників у Розрахунку та додатках здійснюється з розбивкою по місяцях звітного кварталу. Всі реквізити Розрахунку та додатків є обов'язковими для заповнення.

Останній день подання Розрахунку за 1 квартал 2021 року для платників податків - 11 травня 2021 року.

Читайте в БУХГАЛТЕР&ЗАКОНЄдина звітність ПДФО/ВЗ + ЄСВ: до чого готуватися

Подавати звітність й платити податки найпростіше в LIGA360. Завжди актуальні реквізити, форми та ще 50 інструментів для щоденних робочих завдань. Спробуйте тестовий доступ до комплексу інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 прямо сьогодні.

Хотіли спробувати продукти LIGA360 безкоштовно? До 28 квітня ви можете 2 тижні тестувати наші рішення для бухгалтерів, юристів та бізнесу. Усе законодавство, професійна аналітика, автоматичні сигнали про зміни та понад 50 цифрових інструментів. Дізнавайтеся про умови тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини