Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Листи щастя" не надсилатимуть водіям, які вже сплатили штраф зі знижкою

Реклама

Верховна Рада підтримала зміни до КпАП, які передбачають, що постанова про накладення адміністративного стягнення вважається виконаною у разі сплати 50% штрафу за порушення ПДД, зафіксоване в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису), до вручення такої постанови або отримання поштового повідомлення про вручення або про відмову в її отриманні, або повернення поштового відправлення з позначкою про невручення, або протягом 10 днів з дня набрання постановою законної сили.

Постанова про накладення адміністративного стягнення за порушення зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису), також вважається виконаною у разі сплати штрафу за повідомленням, залишеним на лобовому склі транспортного засобу, у тому числі шляхом сплати 50% розміру штрафу протягом 10 днів з дня вчинення відповідного правопорушення.

Постанова, що не була виконана шляхом сплати 50% розміру штрафу протягом 10 днів з дня її винесення, надсилається рекомендованим листом з повідомленням на адресу місця реєстрації (проживання) фізичної особи (місцезнаходження юридичної особи). За зверненням особи постанова про накладення адміністративного стягнення, що вважається виконаною, надсилається рекомендованим листом на її адресу протягом п'яти днів з моменту отримання звернення.

Відповідний Закон (проект № 5058) прийнято на засіданні ВР 29 квітня 2021 року.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини