Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розмитнити авто можна буде просто за допомогою смартфону — Прем’єр-міністр

Реклама

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що підтримує проєкт, завдяки якому спрощується митне оформлення транспортних засобів.

"Провів нараду з "Офісом простих рішень та результатів", Міністерством цифрової трансформації та Міністерством фінансів. Проєкт, який має полегшити процедуру розмитнення автомобілів, отримав мою повну підтримку, - зазначено у повідомленні.

Згідно з пропозиціями, розмитнити авто можна буде просто за допомогою смартфону - через портал та застосунок "Дія". Усунення бюрократичних перепон, мінімізація людського фактора й викорінення корупції - стане поштовхом до реформи митниці.

Водночас розмитнення має бути справедливим для кожного. Прем'єр-міністр доручив Міністерству фінансів та Мінцифри опрацювати й подати остаточні пропозиції до зазначеного проєкту.

Також читайте: Цифрова трансформація держави: представлено нові послуги в "Дія"

Бажаєте моніторити зміни основних сутностей у ваших договорах? Спробуйте новий функціонал Contractum в LIGA360:Юрист. Цей інструмент дозволить контролювати важливі дати та події, зміни в діяльності сторін та в законодавстві. До кінця травня діє спеціальна ціна на LIGA360: Юрист з договірною роботою.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини