Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На порталі Дія можна зареєструвати потужності операторів ринку

Реклама

Віце-прем'єр-міністр - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі одного з телеканалів розповів, що реєстрація потужностей операторів ринку тепер доступна онлайн на порталі Дія. Про це повідомляє Урядовий портал.

"Це дуже популярна послуга серед підприємців, які пов'язані зі сферою громадського харчування. Раніше процедура була дуже бюрократизована. Тепер ми запустили її онлайн - жодних офлайн-комунікацій та корупційних зловживань. Подати заявку можна на порталі Дія за 10 хвилин у будь-який зручний для вас час та з будь-якого куточка України та світу. Швидко та зручно", - розповів Михайло Федоров.

Для кого ця послуга?

Для операторів харчових продуктів. Це підприємство, що виробляє, зберігає, перевозить або продає харчові продукти. Оператором може бути фізична або юридична особа, а також агропродовольчий ринок у цілому.

Отже, це заклади громадського харчування, роздрібна торгівля, ферми - загалом усі підприємства, причетні до будь-якої стадії виробництва продуктів. Це будь-яке обладнання для виробництва, зберігання або транспортування харчових продуктів. Від бджільництва, кав'ярні або МАФу з морозивом до вантажівок-холодильників та торговельних мереж супермаркетів.

Крім того, найближчим часом у Дії стануть доступними зміна та анулювання потужностей. Потім всі три послуги будуть повністю автоматичними без участі чиновників.

Автоматизуйте свою договірну роботу з новим функціоналом LIGA360. Інструмент Contractum проаналізує текст ваших договорів, оцінить надійність сторін-підписантів та проінформує про наближення дат при виконанні умов договору. Встигніть першими отримати тест за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини