Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС певний час не видаватиме посвідчення водія: чому

Реклама

Міністерство внутрішніх справ попередило про можливе призупинення видачі посвідчень водія та надання низки інших послуг через нестачу відповідних бланків.

Про це повідомляється на сайті Головного сервісного центру МВС.

«У зв'язку з перебоями у постачанні бланкової продукції можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія. За інформацією Державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» відновлення виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів планується орієнтовно через 2 дні», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у МВС повідомляють, що відтепер сервісні центри реєструють транспортні засоби та видають посвідчення водія усім внутрішньо переміщеним особам.

Вчора, 8 червня 2021 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 2 червня 2021 року № 580, якою внесено зміни до нормативних актів, що регламентують видачу посвідчення водія та реєстрацію транспортних засобів.

Зміни передбачають надання можливості внутрішньо переміщеним особам без зареєстрованого основного місця проживання отримувати в сервісних центрах МВС наступні послуги:

- складати іспити на право керування транспортними засобами;

- обмінювати та відновлювати посвідчення водія;

- реєструвати та перереєстровувати транспортні засоби.

У такому випадку до пакету необхідних документів додатково надається довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, в якій зазначено фактичне місце проживання. Також адміністратору сервісного центру МВС можна пред'явити довідку в електронному форматі через застосунок Дія.

Liga360:Керівник - надійне ІТ-рішення для захисту вашого бізнесу. Моніторте конкурентів, перевіряйте контрагентів, відстежуйте загрози для репутації та захистіть вашу нерухомість від рейдерських захоплень. Спробуйте Liga360 вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини