Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ відмовиться від паперових талонів на проїзд: коли це відбудеться

Реклама

Київ став першим містом в Україні, де повністю скасовують паперові талони на проїзд у комунальному громадському транспорті. Із 14 липня остаточно вийдуть з обігу талони на проїзд, що можна було придбати у кондукторів. Усі поїздки в муніципальному транспорті тепер цифровізовано в електронні квитки.

Про це зазначають на Офіційному порталі міста Києва.

Щоб скористатись громадським транспортом можна придбати транспортну карту або ж купити QR-квиток у:

- T-кіосках;

- терміналах самообслуговування е-квитка;

- терміналах Easy Pay;

- на станціях Київського метрополітену;

- у застосунку Київ Цифровий.

Паперові квитки з нумерацією не давали повної інформації про пасажирообіг у громадському транспорті. Тепер буде простіше вести облік поїздок пасажирів, зокрема й тих, що мають пільги. Та відшкодовувати перевізникам їхні актуальні витрати.

Завдяки переходу на електронні квитки місто зможе краще контролювати роботу транспорту, його кількість та завантаженість на маршрутах. А маючи повну картину - покращити якість доступу до громадського транспорту для жителів та гостей міста.

Малий бізнес потребує великих зусиль. LIGA360 допоможе тримати на контролі свою підприємницьку діяльність й економити час. Отримайте повну базу законодавства, контролюйте звітність та заборгованість перед державою. Перевіряйте постачальників і клієнтів. Спробуйте всі переваги LIGA360: Підприємець, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини