Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС представило три нові сервіси: калькулятор та інші

Реклама

Нещодавно водії освоїли новий онлайн-сервіс перевірки документів, а сьогодні ГСЦ МВС презентував ще три онлайн-сервіси:

«Калькулятор»

Створений для розрахунку орієнтовної вартості послуги з реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу. Сервіс надає можливість дізнатися не лише про вартість реєстраційної послуги сервісного центру МВС для будь-якого типу транспортного засобу, а й про те, які саме податки та збори та в якому розмірі сплачуються у кожному конкретному випадку.

Зокрема, калькулятор враховує:

- яку саме суму доведеться сплатити за послугу сервісного центру МВС залежно від типу транспортного засобу та країни-виробника;

- чи потрібно при реєстрації транспортного засобу сплачувати збір на обов'язкове державне пенсійне страхування та розрахує його суму;

- чи потрібно і в якому саме розмірі сплачувати при відчуженні податок на дохід та військовий збір.

Калькулятор доступний в інфобоксах - безпосередньо в сервісних центрах МВС, а також онлайн - на офіційному сайті ГСЦ МВС у розділі «Інформаційні сервіси та перевірка документів».

«Перевірка наявності номерних знаків на сайті ГСЦ МВС»

Цим сервісом вже можна було скористуватися в інфобоксах, установлених в приміщеннях оновлених сервісних центрів МВС. А відтепер він буде доступний й онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС.

За допомогою закладеного функціонала зручно, не виходячи з дому, дізнатися, до якого саме сервісного центру МВС необхідно записатися, щоб закріпити за авто номерний знак з омріяною комбінацією цифр. І якщо раніше таку онлайн-перевірку можна було здійснити лише для комбінацій цифр, що віднесена до категорії «платних», то наразі така комбінація цифр може бути будь-якою.

«QR-code з інформацією про територіальний сервісний центр МВС»

Сьогодні цей онлайн-сервіс доступний лише стосовно ТСЦ МВС № 7144 і розміщений на вході у цей сервісний центр МВС, але згодом такі QR-code будуть розміщені у всіх територіальних сервісних центрах МВС, а також на талонах електронної черги, що формуються через функціонал «Запис в е-чергу» на сайті ГСЦ МВС.

QR-код містить контактну інформацію про територіальний сервісний центр МВС, а саме: адресу розташування з геолокацією, номер телефона, графік роботи, перелік документів, необхідних для отримання послуг, реквізити для оплати, а також корисні посилання на всі впроваджені онлайн-сервіси.

За матеріалами МВС.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини