Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Внесено зміни до умов встановлення "зеленого" тарифу

Реклама

НКРЕКП постановою від 1 вересня 2021 року № 1457 внесла зміни до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії "зеленого" тарифу на електричну енергію для суб'єктів господарської діяльності, споживачів електричної енергії, у тому числі енергетичних кооперативів, та приватних домогосподарств, генеруючі установки яких виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії.

Зокрема, встановлено, що у разі якщо технічні умови приєднання до електричних мереж об'єкта електроенергетики або черги його будівництва (пускового комплексу), що здійснює виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергії - виробленої лише мікро-, міні- та малими гідроелектростанціями), на день реєстрації заяви втратили чинність згідно зі статтею 30 та пунктом 5 розділу V "Прикінцеві положення" Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", до заяви додатково додається копія акта щодо надання послуги з приєднання або копія повідомлення про надання послуги з приєднання об'єкта електроенергетики або черги його будівництва (пускового комплексу), видані протягом строку чинності технічних умов приєднання до електричних мереж згідно з вимогами статті 30 та пункту 5 розділу V "Прикінцеві положення" Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності".". Зміни набули чинності 2 вересня 2021 року.

Керуйте бізнесом упевнено з LIGA360. Сервіс об'єднує 15 IT-продуктів, створює єдиний робочий простір для усієї команди і містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR і зручних внутрішніх комунікацій. Сформулюйте своє персональне комплексне рішення або знайдіть типове комплексне рішення для свого сегменту або галузі і тримаєте під контролем увесь бізнес, керуєте ризиками, приймайте узгоджені рішення. Замовити тест

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини