Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ідентифікаційна картка гравця: затверджено опис бланка

Реклама

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей затвердила рішенням від 30 серпня 2021 року № 522 " Опис ідентифікаційної картки гравця".

На підставі ідентифікаційної картки гравця, зокрема в електронному вигляді, виданої працівником відповідного організатора азартних ігор здійснюється вторинна ідентифікація (верифікація, встановлення даних).

Бланк картки гравця виготовляється у формі пластикової картки формату ID-1 розміром 54 ґ 85,6 міліметра та може мати допустимі відхилення відповідно до стандарту ДСТУ ISO/IEC 7810:2008.

Бланк може містити безконтактний електронний носій, який відповідає вимогам нормативних документів у сфері технічного та криптографічного захисту інформації. Безконтактний електронний носій має відповідати вимогам стандарту ISO/IEC 14443 щодо запису і зчитування даних.

До безконтактного електронного носія вноситься інформація про параметри особи (відцифрований образ обличчя, прізвище/surname, ім'я/name та по батькові/patronymic (за наявності), дата народження / date of birth), а також дані щодо забезпечення захисту інформації, що внесена до безконтактного електронного носія.

З лицьового боку бланку картки гравця зазначається така інформація:

у лівій частині:

відтворюється кольоровий відцифрований образ обличчя особи, якій надається картка гравця;

спеціальний (унікальний) номер;

у правій частині послідовно згори до низу:

"Прізвище/Surname";

"Ім'я/Name";

"По батькові / Patronymic" (за наявності);

"Дата народження / Date of birth";

Ідентифікаційна картка гравця в електронному вигляді відображається у мобільному додатку організатора азартних ігор та містить інформацію про параметри особи (відцифрований образ обличчя, прізвище/surname, ім'я/name та по батькові/patronymic (за наявності), дата народження / date of birth), а також відповідний штрихкод, що дає змогу зчитувати інформацію за допомогою відповідних технічних пристроїв.

Як власнику бізнесу тримати зміни на контролі? Моніторинг законодавства, новин та контрагентів доступний в LIGA360: Керівник. Придбайте зараз, щоб першими дізнаватися потрібну інформацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини