Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати продовжили строк подання структури власності

Реклама

Верховна Рада прийняла Закон про внесення змін до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (законопроект № 5807), яким продовжено термін на подання структури власності. Закон прийнято у редакції Комітету.

Таким чином юридичні особи подають державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника протягом одного року з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким затверджена форма та зміст структури власності (з 11 липня). Тобто строк подання структури власності продовжили ще на 9 місяців.

Нагадаємо, що з'явилися нові зразки схем структури власності

Бажаєте дізнатись всю інформацію про конкурентів і партнерів? Отримайте повні дані з реєстрів завдяки IT-рішенню Liga360. Дізнавайтесь про керівників та бенефіціарів компаній, зміни видів діяльності в держреєстрі, про останні тендери та судові рішення. Спробуйте Liga360:Керівник вже зараз і будьте готовими до будь-яких ризиків з контрагентами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини