Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові правила переказів з картки на картку від ПриватБанку

Реклама

З жовтня 2021 року ПриватБанк вносить зміни до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали. Про це повідомляє прес-служба банку.

За правилами внутрішньої політики банку, що базуються на вимогах фінмоніторингу та правилах платіжних систем, ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон:

Для відправника:

Лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта

Перекази по Україні

Міжнародні перекази

100

25

Для отримувача:

Лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта

Перекази по Україні

Міжнародні перекази

100

30

 

Банк відповідає на два найпоширеніших питання:

Що робити, якщо на мою картку надходять благодійні гроші, на лікування дитини чи гроші волонтерів та інше?

Якщо ви збираєте гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, зателефонуйте 3700 або напишіть у чат «Допомога Онлайн». Надішліть посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня ми встановимо для таких карток безлімітний режим.

Що робити, якщо на картку я отримував гроші за продаж товарів з використанням інтернет майданчиків?

НБУ встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, радять відкрити рахунок фізичної особи - підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

Як власнику бізнесу тримати зміни на контролі? Моніторинг законодавства, новин та контрагентів доступний в LIGA360: Керівник. Придбайте зараз, щоб першими дізнаватися потрібну інформацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини