Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

21 жовтня запрацюють карантинні обмеження щодо міжобласних перевезень: постанова Уряду

Реклама

Кабмін постановою від 11 жовтня 2021 р. № 1066 доповнив перелік обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки. З 21 жовтня буде заборонено:

Здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах, авіаційним та залізничним транспортом у міжобласному сполученні без наявності у всіх пасажирів, крім осіб до 18 років:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до дня поїздки;

  • або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації;

  • або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини;

  • або міжнародного, внутрішнього сертифіката чи іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом ПЛР або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Перевізник несе відповідальність за наявність у всіх пасажирів, крім осіб до 18 років, документів, передбачених цим підпунктом.

Які документи необхідні для поїздок та перельотів між регіонами з 21 жовтня - читайте тут

Нагадаємо, що відповідальність за порушення правил карантину встановлена ст. 44-3 КпАПчинна редакція якої передбачає за порушення правил карантину штраф для громадян від однієї до двох тисяч НМДГ (від 17 000 до 34 000 грн.) і для посадових осіб - від двох до десяти тисяч НМДГ(від 34 000 до 170 000 грн.).

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини