Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені правила в'їзду до України для невакцинованих осіб

Реклама

Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації України, розповів, як тепер працюватиме застосунок Вдома, який змінив свій функціонал.

Застосунок потрібно буде встановлювати лише на 72 години до моменту, доки людина зробить ПЛР чи тест на антиген. А регулярно проходити контроль за даними геолокації та робити фото уже не потрібно. Відповідні зміни ухвалив Уряд.

Після реєстрації у Вдома людина має зробити тест впродовж 72 годин. У застосунок має підтягнутися негативний результат тесту, який обов'язково треба зробити в лабораторії, верифікованій Міністерство охорони здоров'я України. Після цього застосунок можна видалити. Якщо ж результат позитивний - потрібно звернутися до свого сімейного лікаря.

Якщо людина не захоче встановлювати застосунок, то українцям треба буде пройти 14-денну обсервацію, а іноземцям відмовлятимуть у в'їзді.

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Отримайте безкоштовний доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини