Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Участь у судовому засіданні онлайн: покрокова інструкція

Реклама

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє, що статтею 195 Кодексу адміністративного судочинства передбачено можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів учасників судових справ.

Використання власних технічних засобів учасниками судових засідань є ефективною альтернативою особистій присутності, що сприяє економії часу, ресурсів та оперативності судового розгляду.

Так, особам не потрібно витрачати час на трансфер до суду, що особливо суттєво під час застосування обмежень руху громадського транспорту, а всі необхідні документи будуть поряд.

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 суд просить відповідально ставитися до підтримки безпечних для життя і здоров'я умов, як працівників суду так і відвідувачів, та вжити заходів щодо участі у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

За матеріалами Судової влади.

Як швидко знаходити судові справи? У LIGA360 є більше 20 фільтрів для пошуку. Інстанції, регіони, імена суддів, форми судочинства - укажіть параметри що цікавлять саме вас. Замовляйте тест-драйв прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини