Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Водіїв пропонують позбавляти водійського посвідчення при значному перевищенні швидкості по місту

Реклама

22 жовтня у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт № 6214 щодо посилення відповідальності за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів у населених пунктах

Проектом пропонується внести зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У проєкті зазначено, що перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п'ятдесят кілометрів на годину, а у населених пунктах більш як на тридцять кілометрів на годину каратиметься накладенням штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім того, пропонується доповнити статтю 122 частинами п'ятою і шостою наступного змісту:

"Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів у населених пунктах більш як на п'ятдесят кілометрів на годину - тягнуть за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів у населених пунктах більш як на сімдесят кілометрів на годину - тягнуть за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року."

Стикнулися з незнайомою ситуацією для бізнесу? Відповідь знайдете в Інформаційно-правових системах ЛІГА:ЗАКОН. Тут є всі алгоритми дій, покрокові інструкції з посиланням на відповідні нормативні акти. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини