Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 15 листопада можна відмовитись від проведення комплексних перевірок - ДРС

Реклама

Суб'єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) шляхом письмового звернення до Служби в термін до 15 листопада 2021 року.

У такому разі перевірка такого суб'єкта господарювання проводиться у дати, встановлені річними планами органів державного нагляду (контролю).

Починаючи з 15 листопада по 1 грудня 2021 року контролюючі органи будуть затверджувати свої річні плани вже з урахуванням дат, встановлених Планом здійснення комплексних заходів на 2022 рік.

Звертаємо увагу, що Закон «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» забороняє внесення змін до річних планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), крім випадків зміни найменування суб'єкта господарювання та виправлення технічних помилок.

За матеріалами Державної регуляторної служби

Також читайте: Оприлюднено проект плану комплексних перевірок на 2022 рік

Бажаєте першими дізнаватись про зміни, що впливають на ваш бізнес? Спробуйте ІТ-платформу LIGA360. Отримуйте автоматичні сповіщення про зміни законодавства, контрагентів, майна.Замовляйте презентацію LIGA360 прямо сьогодні, щоб приймати smart-рішення в умовах постійних змін.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини