Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тисяча грн за вакцинацію: Верховна Рада прийняла Закон

Реклама

2 грудня прийнято Закон "Про внесення змін до додатків № 1 та № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (проєкт № 6297).

Законом збільшено додатково на 5 млрд. гривень обсяги видатків споживання загального фонду державного бюджету за новою бюджетною програмою «Надання допомоги в рамках програми «єПідтримка».

Уряду доручено затвердити порядок надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка», її розмір та вимоги до суб'єктів та прийняти у триденний строк з дня набрання чинності Закону нормативно-правові акти, необхідні для його реалізації.

Законом збільшено видатки загального фонду державного бюджету за бюджетною програмою «Заходи, пов'язані з боротьбою з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками» на 2.2 млрд. грн.

Джерелом покриття передбачених видатків державного бюджету визначено надходження по загальному фонду державного бюджету від податку на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів на 10.200.000 тис. грн.

Законом у додатках №1 та № 2 Закону враховано зміни бюджетних показників щодо збільшення видатків на закупівлі, проектування та встановлення кисневих станцій.

Законом прийнято з техніко-юридичними та редакційними правками.

Читайте також:

1000 грн за вакцинацію можна буде витратити на книжки

Президентська тисяча вакцинованим: хто отримає, за яких умов та куди можна витратити гроші

Зашли в глухий кут у складному управлінському рішенні? Побачити повну картину допоможе IT-платформа LIGA360. Отримайте персонально налаштований дашборд з ключовими даними про свій бізнес: партнери, конкуренти, репутація та імідж в медіа, галузь і ринки, судові рішення і засідання, зміни в правовому полі, нерухомість і майно. Щоб дізнатись про всі переваги LIGA360, замовте презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини