Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До Національного класифікатора професій внесено нову професію

Реклама

До Національного класифікатора професій внесено нову професію молодіжної сфери - «фахівець з питань молоді (молодіжний працівник)».

Зазначено, що затребуваність нової професії пов'язана із запитом самої молоді і необхідністю введення в правове поле нової професії, оскільки відомо, що без кваліфікованого фахівця не обійдеться жодна сфера, де перебуває молодь, починаючи від молодіжного центру, простору і закінчуючи молодіжною роботою в громаді. Отже, враховуючи, що молодіжна політика динамічно розвивається, а фахівець з питань молоді посяде почесне місце серед інших професій, яка буде актуальна не лише сьогодні, а й завтра - як професія майбутнього.

Наразі Міністерство розпочинає роботу над розробкою професійного стандарту нової професії. Професійний стандарт буде інструментом для систематизації вимог до знань, умінь і навичок і підготовки фахівців з питань молоді, підвищення їх кваліфікації та професійного розвитку.

За матеріалами Кабміну

Бажаєте мінімізувати кадрові ризики для своєї компанії? Спробуйте ІТ-платформу LIGA360:HR. Дізнавайтесь першими про зміни трудового законодавства, контролюйте відгуки про бренд роботодавця, перевіряйте надійність кандидатів та співробітників. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини