Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна приєднається до Глобальної мережі COVID-сертифікатів

Реклама

Під час брифінгу заступниця міністра охорони здоров'я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич розповіла, що Україна готується приєднатися до Глобальної мережі COVID-сертифікатів, що здатна охопити усі країни світу.

“Учасники мережі будуть визнавати цифрові документи одне одного і не вимагатимуть додаткових COVID-документів для перетину кордону. Для вакцинованих українців це означає одне - вільні та зручні подорожі в більше країн світу. Без ПЛР-тестів та самоізоляції в країнах прибуття, коли таке дозволяє їхня епідемічна ситуація”, - розповіла Марія Карчевич.

Заступниця міністра додала, що наразі такий доступ для українців відкритий у 52 країни, які визнають наші COVID-сертифікати в Дії. Йдеться не лише про країни Європи, а й держави Азії. Зокрема нещодавно влада Сінгапуру вирішила приймати українців з COVID-сертифікатом, невдовзі відкриється й Таїланд.

Дізнатись більше інформації про COVID-сертифікати, як їх отримати та які різновиди існують можна на спеціальному порталі.

За матеріалами МОЗ

LIGA ZAKON бажає вдалих управлінських рішень у Новому Році! Тільки до 14 січня даруємо знижки на преміум-рішення LIGA360:Керівник. Подробиці акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини