Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати попередньо схвалили впровадження електронних квитків на транспорті

Реклама

Прийнято за основу проект № 5705 щодо впровадження електронних квитків на автомобільному та міському електричному транспорті.

Метою законопроекту є визначення електронного квитка, на ряду з паперовим квитком, підставою для укладення договору перевезення пасажира та багажу та створення умов для належного функціонування автоматизованої системи оплати вартості проїзду в міському пасажирському транспорті.

Законопроектом пропонується:

  • встановити, що укладення договору перевезення пасажира та багажу підтверджується наданням відповідно квитка або електронного квитка та багажної квитанції, вимоги до яких встановлюються згідно із законодавством;

  • оновити визначення понять «електронний квиток» та «квиток»;

  • віднести до повноважень центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері транспорту, затвердження форми, обов'язкових реквізитів та відомостей, які має містити проїзний документ та електронний проїзний документ, тощо.

Не пропустіть жодної важливої зміни ваших партнерів та конкурентів. Налаштуйте розширений моніторинг на ІТ-платформі LIGA360, та отримуйте сповіщення про зміни ЄДР, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Замовте презентацію LIGA360 для керівників, юристів та служби безпеки прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини