Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємці отримують фіктивні "запити – вимоги" від ДПС

Реклама

Головне управління ДПС у Київській області вже повідомляло про випадки надходження до платників податків фіктивних «запитів - вимог» за підписом старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу РКП СУФР Головного управління Державної податкової служби у Київській області, однак, за останній тиждень податківці продовжують отримувати повідомлення про надходження таких «запитів - вимог» платникам податків Київщини.

Тому ДПС вкотре застерігає платників податків Київщини та рекомендує бути уважними, не реагувати на подібні «запити - вимоги» і в жодному разі їх не виконувати, та знов нагадує, що в організаційній структурі Головного управління Державної податкової служби у Київській області слідчі підрозділи та відповідні посадові особи відсутні.

Шановні платники податків, якщо вам відомі подібні випадки шахрайства, одразу повідомляйте правоохоронні органи та управління з питань запобігання та виявлення корупції (044) 200-37-82.

За матеріалами Головного управління ДПС у Київській області

Не пропустіть жодної важливої зміни ваших партнерів та конкурентів. Налаштуйте розширений моніторинг на ІТ-платформі LIGA360, та отримуйте сповіщення про зміни ЄДР, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Замовте презентацію LIGA360 для керівників, юристів та служби безпеки прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини