Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова амністія: 1 березня завершується період декларування іноземних активів за пільговою ставкою

Реклама

1 березня 2022 року завершується період одноразового (спеціального) добровільного декларування іноземних активів за пільговою ставкою 7%. У подальшому до завершення кампанії, тобто з 01.03.22 до 01.09.22, валютні цінності, розміщені на рахунках в іноземних банках, можна буде легалізувати, сплативши 9% від суми активу. Про це нагадали у Головному управлінні ДПС у Харківській області. 

Громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані станом на 01.01.2021 належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи, як: грошові кошти, валютні цінності, цінні папери, рухоме та нерухоме майна в Україні та закордоном.

Декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо платниками через Електронний кабінет.

Читайте також:

Що потрібно знати про податкову амністію в Україні: ключові питання і відповіді

Декларування зарплати в "конверті" несе великий ризик для підприємств, на яких працювала (працює) така людина. Які гарантії, що декларування не призведе до тотальних перевірок підприємств?

Чи має право фізособа подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію та задекларувати активи, розташовані на території окремих країн?

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини