Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обов'язкову токенизацію електронного підпису відтермінували

Реклама

Обов'язкове використання електронного підпису на захищеному носії в Україні відтермінували до 31 березня. Сьогодні Уряд ухвалив відповідну постанову.

У 2020 році використання електронного підпису в окремих випадках, коли вимагається кваліфікований, було впроваджено в межах експериментального проекту, а обов'язкове використання е-підпису на захищених носіях планувалося запустити з 5 березня цього року.

Експериментальний проект успішно себе зарекомендував. Лише минулого року було отримано 17 млн е-підписів, якими скористалися понад 8 млрд разів.

Однак для того, щоб не створювати під час карантинних обмежень навантаження на надавачів електронних довірчих послуг і великих черг на отримання довірчих послуг, рішення відтермінували.

Нагадаємо, ДПС раніше повідомляв про використання КЕП на захищених та «хмарних» носіях

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини