Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Страхові компанії змінили умови договорів на період воєнного стану

Реклама

Страхові компанії зазначають, що у випадках ДТП, захворювань, нещасних випадків та інших страхових випадків, які напряму не пов'язані з військовими діями та їх наслідками, СК покривають та відшкодовують у звичайному режимі. Однак, певні компанії зазначили й особливі умови на цей період.

СГ "ТАС"

У компаніх зазначили, що багато хто з наших співгромадян сьогодні не можуть повернутися додому - в Україну. Для підтримки таких громадян СГ "ТАС" готова надати додатковий страховий захист на наступних умовах:

- для тих, хто перед виїздом оформив договір страхування в СГ "ТАС": строк дії їх договорів автоматично подовжується на 10 календарних днів.

Якщо даного терміну виявиться недостатньо, подальше подовження строку дії здійснюватиметься через оформлення додаткових договорів страхування;

- для туристів , що укладали договір страхування з іншими компаніями: СГ "ТАС" готова надати страхове покриття шляхом укладання договорів страхування на подовжений термін перебування за кордоном.

З будь-яких питань щодо подовження страхового покриття закордоном пишіть на e-mail: kc@sgtas.ua.

Страхова компанія PZU

PZU ініціювала безпрецедентну акцію для українців. Кожен громадянин нашої країни, який перетинає польський кордон, але не має польської Автоцивілки, отримає її за кошти PZU.

Термін дії полісів становить 30 днів. Їх можна отримати у агентів PZU, які чергують у пунктах перетину кордонів. А також звернувшись за номером телефону 22 505 15 63 (інформаційна лінія обслуговується польською і українською мовами).

Страхова компанія ARX

ARX знімає заборону на оформлення полісу Travel онлайн із території будь-якої закордонної країни.

Якщо ви подорожували з полісом туристичного страхування ARX та ще залишаєтесь за кордоном, у вас є можливість пролонгувати онлайн-поліс Travel.

Страхова компанія UNIVERSALNA

UNIVERSALNA для підтримки своїх клієнтів продовжує до 31.03.2022 дію всіх полісів КАСКО які закінчили свою дію після 24.02.2022 р.

Автоматичне продовження також поширюється на заставні і не заставні транспортні засоби, які були застраховані в UNIVERSALNА, і термін сплати чергового платежу по яких настав після 24.02.22 р.

Друзі, наголошуємо, що всі рішення та системи LIGA360 працюють у штатному, стабільному режимі.

Кожен може безкоштовно переглянути головні документи та новини країни у LIGA360:

новини країни та галузі у єдині інформаційні стрічці з персональним налаштуванням

нормативно-правову інформацію, понад 150 000 основних документів, в модулі Право України - https://ips.ligazakon.net/resource/main_documents?sort_by_def=&p=0&q=

Крім того, для всіх доступні такі розділи інформації - Правова картина дня, Законопроекти, Законодавчі новації.

судові рішення - біля 100 000 000 документів - https://verdictum.ligazakon.net/analysis

інформація про юридичних та фізичних осіб, а також їх на моніторинг - https://ca.ligazakon.net/

Нагадуємо, доступ до зазначених вище документів та функціоналів - вільний у LIGA360, достатньо лише зареєструватись у рішенні за посиланням - https://360.ligazakon.net/me

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини