Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На період воєнного стану НБУ скасовує тарифи на послуги в Системі BankID

Реклама

НБУ на період дії воєнного стану в Україні скасував тарифи за послуги, що надаються ним у Системі BankID НБУ.

Регулятор не стягуватиме з абонентів системи (банків та комерційних надавачів послуг) плату за підключення, супроводження та оброблення трансакцій. Скасування цих тарифів здійснено з метою забезпечення безперебійного доступу громадян до дистанційних сервісів у фінансовому секторі та стимулювання функціонування Системи BankID НБУ в умовах воєнного стану.

Відповідні зміни ухвалені постановою Правління Національного банку України від 12 березня 2022 року № 49 "Про внесення змін до окремих тарифів на послуги (операції), що надаються (здійснюються) Національним банком України".

Про відновлення тарифів для абонентів за послуги, що надаються у Системі BankID НБУ, буде повідомлено додатково.

Міжабонентські тарифи, що оплачуються комерційними абонентами-надавачами послуг на користь банків-ідентифікаторів за кожну успішну електронну ідентифікацію, продовжують діяти без змін.

Про інші заходи, які Національний банк вживає щодо роботи банківської системи в умовах воєнного стану в Україні, читайте за посиланням

LIGA360 - підтримка бізнесу в умовах воєнного стану. Дізнавайся оперативно про головне: НПА, новини й аналітика, відповіді на гарячі питання. Отримай доступ за посиланням.

 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини