Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада закликає бізнес повертатися до роботи

Реклама

Уже більше трьох тижнів в Україні іде війна. Збройні сили України докладають титанічних зусиль, стримуючи натиск окупаційних військ.

Частина економіки продовжує свою роботу, забезпечуючи базові потреби населення - тепло-, водо -, енергопостачання, виробництво найнеобхідніших товарів повсякденного вжитку, харчової продукції, виробів для військових тощо.

Окремі підприємства готуються або уже перебувають у стадії релокації з місць, де ведуться бойові дії до більш безпечних регіонів для відновлення своєї діяльності.

В умовах, що склалися у Комітеті з питань економічного розвитку закликають представників бізнесу, особливо малого та середнього, активно розпочинати свою діяльність!

У цей скрутний для нашої країни період необхідно, щоб скрізь, де немає бойових дій, почав би працювати бізнес - від маленьких кав'ярень до великих виробництв!

Відновлення роботи підприємств та організацій - це перш за все забезпечення роботою людей, у тому числі й тих, які вимушено залишили постійне місце проживання, можливість виплат заробітної платні, забезпечення населення продукцією щоденного попиту, відновлення логістики, наповнення державного бюджету, звідки й відбувається фінансування нашої оборони!

В свою чергу, Верховна Рада України внесла відповідні зміни до законодавства, що зробило можливим надати бізнесу додаткові податкові стимули для діяльності в умовах воєнного стану.

За матеріалами ВРУ

На час воєнного стану бізнеси можуть підключити рішення LIGA360 на спеціальних умовах. Отримуйте актуальні новини, відповіді на "гарячі питання" для бізнесу, зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини