Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київрада звільнила від орендної плати орендарів комунального майна

Реклама

Депутати Київради підтримали зміни до рішення «Про деякі питання комплексної підтримки суб'єктів господарювання міста Києва під час воєнного стану», які передбачають звільнення орендарів комунального майна від орендної плати на час воєнного стану. Про це повідомляє КМДА.

Заступниця голови КМДА Марина Хонда повідомила, що рішення передбачає звільнення від орендної плати всіх орендарів комунального майна в місті на період воєнного стану та один місяць після його закінчення. Це має зменшити фінансове навантаження на малий та середній бізнес Києва, зокрема, тих суб'єктів господарювання, яких торкнулися заборони, пов'язані з воєнним станом.

За словами заступниці голови КМДА, реалізація цього рішення матиме позитивний вплив на ринкове середовище, ринок праці, рівень зайнятості населення.

Читайте також: Орендна плата під час воєнного стану: що робити бізнесу

Безліч викликів воєнного часу - єдине рішення LIGA360. Зміни законодавства, перевірка контрагентів, судова практика, шаблони договорів англійською й українською мовою та інші корисні інструменти. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини