Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON: працюємо на перемогу на інформаційному фронті

26 квітня 2022, 17:31
632
0
Реклама

Сьогодні важливо підтримати бізнес, адже саме він відбудує країну після нашої перемоги

60 днів від початку широкомасштабного вторгнення, 60 днів гідного супротиву України проти ворога, 60 днів роботи на перемогу! Два місяці від початку повномасштабного вторгнення - це надскладний період для країни і для бізнесу. Тому, ще на початку повномасштабного вторгнення, компанія LIGA ZAKON поставила перед собою мету - зробити все для того аби українські компанії, підприємства, організації змогли працювати під час війни.

Підтримати бізнес сьогодні дуже важливо адже саме він після нашої перемоги буде відбудовувати країну.

Жодного дня простою та підтримка роботи наших ІТ-продуктів 24/7. Компанія LIGA ZAKON ні на день не зупинила свою роботу аби вести свою боротьбу за незалежність та цілісність України на інформаційному фронті.

Консультації, роз'яснення та аналітика від експертів LIGA ZAKON, наповнення наших продуктів новою, вкрай важливою, нормативною інформацією - це все ми робили та продовжуємо робити аби зберегти бізнеси, яким сьогодні дуже важко працювати.

«Дуже напруженими були перші години та дні нашого життя в умовах несподіваного воєнного стану. Усі співробітники розуміли важливість оперативного наповнення саме «гарячими воєнними» документами, тому максимально всі були залучені до роботи. Не працював Мін'юст, не працювала велика кількість органів влади, не квапилась із розміщенням нових, украй важливих актів Верховна Рада. Але це точно не про нашу компанію: ми працювали попри внутрішній страх і бомбардування, відсутність технічних умов та зв'язку, ховаючись у сховищах і працюючи навіть там» - Ірина Петрушкевич, Head of information production LIGA ZAKON

По при всі складнощі воєнного часу, за два місяці ми змогли розробити інструменти та впровадити новий функціонал. Багато зробленого спрямували на підтримку влади та бізнесу під час війни, адже найважливішим завданням кожного з нас на сьогодні є працювати на перемогу.

Працюємо на інформаційному фронті та консультуємо бізнес, що до гострих питань сьогодення.

Воєнний стан змусив всіх працювати по-новому. Український бізнес зіштовхнувся з низкою нововведень на законодавчому рівні. Аби компанії зуміли працювати в нових умовах, ми запустили спеціалізований довідково-аналітичний проєкт «Бізнес під час війни», в якому щоденно оновлюємо важливу інформацію для бізнесу задля його функціонування на засадах законодавства, діючого на даний воєнний період, та його подальшого збереження.

Аби розуміти, що потрібно бізнесу, було організовано телеграм-канал для оперативного зв'язку компаній з фахівцями LIGA ZAKON. Саме через створений канал компанії задали низку запитань стосовно роботи безпосередньо їхнього бізнесу під час війни, наразі ми вже змогли надати понад 500 відповідей та консультацій щодо функціонування бізнесу в період воєнного стану.

Напрацьовані нові роз'яснення, аналітика та інша важлива інформація про яку запитує бізнес виноситься до проєкту «Бізнес під час війни».

Працюємо 24/7 заради збереження бізнесу та економіки України.

Підтримувати та надавати безперервний доступ до державних реєстрів на період воєнного стану дуже важливо адже на державних ресурсах така можливість із перших днів війни була відсутня і на багатьох і досі не відновлена. Довгий час не працював Інформаційний фонд Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів, із запізненням у декілька днів оновлювалась нормативна інформація на порталі ВРУ, тож нашим обов'язком на період війни є підтримка в актуальному стані бази нормативно-правових актів та безперервний доступ до неї користувачів.

Також, у режимі 24/7 ми забезпечуємо доступ через наші продукти до матеріалів судової практики у обсязі відкритої частини Єдиного державного реєстру судових рішень, при цьому доступ до цього Реєстру теж тимчасово призупинено.

Щодня оновлюється й повна база матеріалів практики Європейського суду з прав людини (75 тис. документів), у рамках стандартних обсягів надходжень.

Безкоштовний доступ до ІТ-платформи LIGA360 для органів держаної влади

В період воєнного стану LIGA ZAKON надала повний доступ до ІТ-платформи LIGA360 для державних інституцій, судів, органів прокуратури та важливих для країни секторів на період воєнного стану. За 60 днів ми надали доступ до продуктів LIGA360 майже 5 тисячам користувачів з системи державних та судових органів влади зокрема, місцевим органам влади, силовим відомствам і установам та теробороні. Таке рішення було ухвалене для того аби влада мала змогу працювати у складних умовах війни, тим самим наближати нашу перемогу.

Інформація - наша зброя: щоденні оновлення матеріалів на порталах ЛІГА:ЗАКОН

Все, що важливо знати під час війни доступне на інформаційно-аналітичних порталах ЛІГА:ЗАКОН. За 60 днів війни було випущено більше 1100 новин воєнного часу, 68 аналітичних статей. Щоденні оновлення актуальної та важливої інформації на порталах ЛІГА:ЗАКОН від з початку війни зібрав 9 027 367 відвідувачів.

7 000 документів за 60 днів - вся інформація, як на долоні.

В Інформаційно-правових системах в LIGA360 оперативно відбувається оновлення документів. Лише за два місяці дії воєнного стану було розміщено 7 тисяч нових документів та інших видів інформації.

«Ми розширили типи документів щодо будь-яких роз'яснень від органів влади, щоб надавати якомога більше корисної інформації. За час воєнного стану практично в режимі 24/7 у Інформаційно-правовій системі розміщено майже 7 тисяч нових документів, крім цього, актуалізовано понад 3-и тисячі інформаційних одиниць, що, в умовах воєнного стану та переміщення наших співробітників у пункти безпеки, дійсно велика справа! За цей час нашими експертами підготовлено майже півтисячі аналітичних та консультаційних матеріалів щодо нюансів трудових, податкових та організаційних моментів працездатності бізнесу у цей період» - Ірина Петрушкевич Head of information production LIGA ZAKON.

Новий реліз LIGA360 для підтримки клієнтів та бізнесу

За для зручності та оперативності в користуванні платформою, що особливо важливо під час війни, LIGA ZAKON запустили чимало новинок в IT- платформі LIGA360.

Новий сервіс аналізу та роботи з даними «Графічні зв'язки». Це інструмент в ІПС в LIGA360, функціонал якого відображає результати пошуку в зручній візуальній формі - це списком документів у вигляді кіл різних розмірів та кольорів пов'язаних між собою. Новий сервіс є унікальною розробкою для України та трендом у світі.

«Воєнний стан» - новий інформаційний модуль. Він надає доступ до інформації про законодавчі зміни, аналітичні матеріали та роз'яснення, консультаційні відповіді від експертів LIGA ZAKON та ДПС, новації на актуальні теми, новини економіки від топових ЗМІ та офіційних джерел, а також можливість переглядати матеріали російської пропаганди.

Допомогти з управлінням договірною роботою допоможе новий функціонал «Шаблони». Для тих, хто працює з угодами - відмінний функціонал. Тут доступні різноманітні шаблони договорів від LIGA ZAKON та є можливість створити власний зручний макет шаблону. Для тих фахівців, які працюють за кордоном корисними будуть шаблони англійською мовою.

Кілька разів на день оновлюється перелік нотаріусів, які працюють та список волонтерських організацій, до яких можна звернутись за потреби.

Також, важливою на сьогодні є інформація про зв'язки українських бізнес-партнерів зі стороною ворога, адже наявність російського та білоруського сліду у контрагентів може мати руйнівні наслідки для бізнесу. Рішення LIGA360 допомагає вирішити цю проблему в один клік. Достатньо ввести код ЄДРПОУ, назву підприємства чи прізвище власника і переглянути детальну інформацію за компанією. Якщо у компанії засновник, бенефіціар чи керівник мають відношення до російської федерації чи Республіки Білорусь - система сповістить вас про це.

Стоїмо на захисті цілісності України: співробітники LIGA ZAKON гідно несуть службу в ЗСУ та займаються волонтерством.

Працювати за для перемоги - гасло душі кожного нашого співробітника. Наші колеги працюють не лише на інформаційному та економічному фронті, чимало співробітників компанії обороняють наші землі в лавах ЗСУ, тримають варту на постах в ТРО, а також займаються волонтерством.

Компанія LIGA ZAKON також не стоїть осторонь біди, яка торкнулася нашої батьківщини. Так, напередодні найсвітлішого християнського свята Воскресіння Христового оголосили марафон зі збору коштів для формування великодніх кошиків для літніх людей, які залишилися в «гарячих точках». Також, ми взяли на себе обов'язок в дні Великодніх свят забезпечити необхідним дідусів та бабусь із Горностайпільського будинку-інтернату для людей похилого віку та інвалідів.

Ми працюємо для того аби бізнес теж міг працювати. Економічний фронт на якому сьогодні «воюють» українські компанії надважливий, адже саме робота бізнесу тримає економіку на плаву і саме він відбудує країну коли ми переможемо ворога!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини